Managed CloudTV voor zorginstellingen

De meest uitgebreide
TV-oplossing voor
zorginstellingen

Bevorder de zelfredzaam­heid van cliënten

Het bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten staat bij veel zorginstellingen hoog op de agenda. Managed CloudTV is een toepassing op maat die beantwoordt aan deze vraag. Inclusief netwerk, zenderaanbod, applicaties, hardware en slimme multimedia technologie. Voor een vast, laag maandbedrag per kijkpunt, waarbij geen hoge investeringen nodig zijn. Wij werken samen met alle bekende providers zoals: KPN, Canal Digitaal en Vodafone Ziggo. De kosten zijn volledig voorspelbaar. Dus geen aparte rekeningen voor de aanleg en het onderhoud van technische infrastructuur en nooit meer onverwachte kosten bij storingen.    

Zelfstandig alledaagse
activiteiten ondernemen

Voor cliënten is het prettig om alledaagse activiteiten zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen ondernemen, zonder professionele hulpverlening. Managed CloudTV is ingericht met cliëntgerichte technologie en reikt de helpende hand om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten. Televisies kunnen bijvoorbeeld automatisch aangaan op bepaalde tijdstippen en we leveren – speciaal voor de zorg ontworpen – waterproof en stootvaste tablets en afstandsbedieningen.

Hét thuisgevoel voor uw cliënten

Het creëren van een thuisgevoel voor de cliënten is een voorname doelstelling van zorginstellingen. Toegang tot moderne entertainment-, informatie- en communicatiediensten, draagt hier in belangrijke mate aan bij. Managed CloudTV biedt een keur aan verschillende zenderpakketten in uiteenlopende talen en op iedere televisie en tablet kan eigen content worden aangeboden.

Thuisgevoel voor cliënt - Managed CloudTV
Cliëntgerichte Technologie - Managed CloudTV

Cliëntgerichte technologie

In Managed CloudTV wordt cliëntgerichte technologie geïmplementeerd die in het dagelijks leven van de cliënt daadwerkelijk meerwaarde biedt. Televisies kunnen bijvoorbeeld automatisch aangaan op bepaalde tijdstippen en we leveren – speciaal voor de zorg ontworpen – waterproof en stootvaste tablets en afstandsbedieningen.  

Voor de zorg samengestelde multimedia oplossingen

Iedere zorginstelling heeft zijn eigen uitdagingen. Omdat wij hiermee bekend zijn, kunnen wij alle specifieke wensen en eisen vertalen in een ontwerp op maat. De IPTV-toestellen op de kamers en in de algemene ruimtes, worden centraal aangestuurd door onze in eigen huis ontwikkelde middleware technologie. Deze multimedia oplossing bevordert het welbevinden van de cliënt, terwijl medewerkers zich kunnen richten op de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen zij efficiënter en plezieriger werken.

Eigen branding & huisstijl

Managed CloudTV biedt de mogelijkheid om het IPTV-platform (Middleware) volledig aan te passen aan de branding en huisstijl van de zorginstelling, in overeenkomst met de look & feel van de andere dienstverlening. Bovendien is Managed CloudTV eenvoudig te installeren en beheersen. De zorginstelling kan bijvoorbeeld zelf kamers/groepen aanmaken en beheren, zenders aan gebruikers toewijzen en berichten versturen naar alle tv-toestellen of naar groepen van devices.