Managed CloudTV voor hotels

De meest
uitgebreide
hotel TV-Oplossing

Vermaak uw
gasten met
HD-IPtv
voor Hotels

Met Managed CloudTV bieden wij hotels totaaloplossingen aan. Inclusief ontvangst van het provider signaal, het multimediasysteem en televisies op de hotelkamers. Voor een vast maandbedrag per kijkpunt, waarbij geen hoge investering nodig is. Wij ontzorgen het hotel in het complete traject en daarbij zijn de kosten volledig voorspelbaar. Dus nooit meer onverwachte kosten wanneer er tv’s defect raken. Ook niet voor de aanleg en het onderhoud van servers en technische infrastructuur. Die zijn namelijk tevens inbegrepen bij het abonnement.

5-sterren TV beleving
voor uw hotelgasten

Als hotelier wilt u uw gasten bedienen met een zo voortreffelijk mogelijke beleving en optimaal gemak. Met Managed CloudTV as a Service, biedt u hen dezelfde multimedia service aan als de grote exclusieve hotelketens. Compleet met een gepersonaliseerd welkomstscherm, eigentijdse zenderpakketten en hotel- en restaurantinformatie. Eenvoudig in te richten en gemakkelijk te onderhouden. Kortom: een 5-sterren TV beleving voor de gast!

Hotel- en restaurant­informatie
met een complete tv-oplossing

Hotelgasten kunnen bij het aanzetten van Managed CloudTV de hotel- en restaurantinformatie raadplegen. Het platform biedt namelijk een perfecte optie om de ABC digitaal weer te geven. Ofwel: de reader met informatie over uw hotel, de menukaart, het dichtstbijzijnde ziekenhuis, bezienswaardigheden in de buurt, de bestellijst van de roomservice, het actuele gezondheidsbeleid, et cetera.

Managed CloudTV voor hotels
Managed CloudTV voor hotels

Internationale zenderpakketten
voor hotelgasten via ons HD-IPTV

Vanzelfsprekend wilt u uw hotelgasten een uitgebreid en gevarieerd zenderpakket bieden, dat bij voorkeur nog beter is dan dat zij thuis gewend zijn. Managed CloudTV biedt uw hotel internationale zenderpakketten in een menu dat in vijf talen beschikbaar is. Die kunnen naar voorkeur worden samengesteld en per kamer worden ingesteld; inclusief een gepersonaliseerde welkomstpagina.

Koppeling met hotel management software

Managed CloudTV is eenvoudig te installeren en de IPTV-toestellen sturen we centraal aan met onze in eigen huis ontwikkelde middleware technologie. Naast het brede internationale zenderpakket is het mogelijk om op het televisiescherm content levering op maat weer te geven. Bijvoorbeeld: video on demand, maaltijdkeuzes en diverse domotica. Het beheer van het systeem werkt zeer eenvoudig en kan aan de hotel management software worden gekoppeld. 

Eigen branding & huisstijl

Managed CloudTV biedt de mogelijkheid om het IPTV-platform (Middleware) volledig aan te passen aan de branding en huisstijl van het hotel. Zo komt de look & feel hiervan overeen met uw andere dienstverlening. Dit geeft uw gasten een welkom en vertrouwd gevoel. Daarnaast biedt ons systeem verregaande integratiemogelijkheden met bestaande systemen, waardoor u nieuwe diensten via het tv-scherm aan de gasten kunt aanbieden.