Managed CloudTV voor ziekenhuizen

De meest uitgebreide
TV-oplossing voor
Ziekenhuizen

Healthcare en
hospitality dichter
bij elkaar

Met Managed CloudTV bieden wij ziekenhuizen maatwerk multimedia oplossingen die healthcare en hospitality dichter bij elkaar brengen. Inclusief netwerk, zenderaanbod, applicaties, hardware en slimme multimedia technologie. Voor een vast, laag maandbedrag per kijkpunt, waarbij geen hoge investeringen nodig zijn. De kosten zijn volledig voorspelbaar en wij ontzorgen het ziekenhuis in het complete traject. Dus nooit meer onverwachte kosten bij storingen en geen aparte rekeningen voor de aanleg en het onderhoud van technische infrastructuur. Die zijn tevens bij het abonnement inbegrepen.     

Thuisgevoel voor de patiënt

Naast het verlenen van de juiste zorg, wilt u een thuisgevoel voor patiënten creëren. Tijdens een ziekenhuisverblijf verwachten zij gemak en comfort. Toegang tot moderne entertainment-, informatie- en communicatiediensten, draagt daar in belangrijke mate aan bij.

Individuele behoefte van de patiënt

Managed CloudTV bundelt alle benodigde functionaliteiten in één vereenvoudigde en gebruiksvriendelijke (provider onafhankelijke) totaaloplossing. Dit maakt het mogelijk om aan de individuele behoefte van iedere patiënt te beantwoorden.

Thuisgevoel voor de patiënt - Managed CloudTV
CloudTV

Op maat gemaakte dienstverlening voor patiënten en ziekenhuispersoneel

De IPTV-toestellen in de kamers en algemene ruimtes worden centraal aangestuurd door onze in eigen huis ontwikkelde middleware technologie. Hiermee maken wij dienstverlening voor patiënten en ziekenhuismedewerkers op maat mogelijk. Iedere patiënt krijgt een intuïtief startscherm of het kanaal van het ziekenhuis. Het ziekenhuis kan bepalen welke zenderpakketten en andere diensten per afdeling of patiënt worden aangeboden.

Integratie­mogelijkheden met bestaande ziekenhuissystemen

De basis om digitale diensten aan te kunnen bieden, is een stabiele en veilige netwerkinfrastructuur. Wij hebben kennis van alle soorten netwerken. Variërend van coax, vaste- en draadloze IP-netwerken tot hybride en glas. Daarnaast zijn we bekend met de specifiek geldende voorschriften voor vaste en draadloze netwerken binnen ziekenhuizen. Met deze kennis kunnen wij geheel nieuwe infrastructuren ontwerpen. Maar veelal is het mogelijk om Managed CloudTV te integreren met het bestaande ziekenhuissysteem. Op die manier houden wij rekening met reeds gedane investeringen.

eigen branding
& huisstijl

Managed CloudTV biedt de mogelijkheid om het IPTV-platform (Middleware) volledig aan te passen aan de branding en huisstijl van het ziekenhuis. Zo komt de look & feel hiervan overeen met die van alle andere dienstverlening in het ziekenhuis. Dit geeft de patiënt een vertrouwd gevoel. Bovendien is Managed CloudTV eenvoudig te installeren, beheren en beheersen. Het ziekenhuis kan bijvoorbeeld zelf kamers/groepen aanmaken, zenders aan gebruikers toewijzen en berichten versturen naar alle tv-toestellen of naar groepen van devices.