Managed CloudTV voor recreatieparken

De meest uitgebreide
IPTV-oplossing voor
recreatieparken

Vermaak uw gasten
met HD-IPTV voor
recreatieparken

Recreatieparken richten zich op langdurig verblijf van gasten. Van de eerste tot de laatste vakantiedag verlangen zij comfort, gemak en beleving. Toegang tot eigentijdse entertainment-, informatie- en communicatiediensten, draagt hieraan bij. Managed CloudTV is een totaaloplossing, inclusief ontvangst van het provider signaal, het multimediasysteem en televisies. Voor een vast maandelijks bedrag en zonder hoge eenmalige investering. De kosten zijn volledig voorspelbaar. Dus nooit meer onverwachte kosten wanneer er tv’s kapot gaan en ook niet voor de aanleg en het onderhoud van technische infrastructuur.

Wijs zenders toe aan
gasten of accommodaties

Het recreatiepark kan zelf groepen aanmaken en beheren en zenders aan gebruikers of accommodaties toewijzen. Daarnaast is het mogelijk om berichten te sturen naar alle tv-toestellen of naar groepen van devices.

Managed CloudTV voor recreatieparken
Managed CloudTV voor recreatieparken

Overtref de verwachtingen van uw gasten

Managed CloudTV is eenvoudig te installeren en de IPTV-toestellen sturen we centraal aan met onze in eigen huis ontwikkelde middleware technologie. Omdat elk park uniek is, bieden wij oplossingen op maat die de verwachtingen van uw gasten overtreffen. Die zijn bovendien eenvoudig te beheren en te beheersen.

Stream vanaf smartphone
of tablet naar TV

Managed CloudTV biedt de mogelijkheid om interactief te communiceren met het tv-netwerk. Het is voor gasten bijvoorbeeld mogelijk om content van hun smartphone of tablet naar de televisie te streamen. Zo kunnen zij deze content bekijken op elk door hen gewenst moment.

Eigen branding & huisstijl

Wij bieden de mogelijkheid om het IPTV-platform (Middleware) volledig aan te passen aan de branding en huisstijl van uw recreatiepark. Zo komt de look & feel overeen met die van uw andere dienstverlening. Dit geeft uw gasten een welkom en vertrouwd gevoel. Daarnaast biedt ons systeem verregaande integratiemogelijkheden met bestaande systemen, waardoor u nieuwe diensten via het tv-scherm aan de gasten kunt aanbieden.